Предстоящи събития
  Начало » Еразъм+ English version 
Контакти                        
България, Пловдив 4000
бул. Менделеев 12
тел.: (032) 654200
факс.: (032) 633157

Банкова сметка
IBAN: BG50 UNCR 7527 3154 6315 00
BIC: UNCRBGSF
Банка: УниКредит Булбанк
Център за развитие на човешките ресурси Система за управление на качеството Система за дистанционно обучение Управление на работните процеси
Еразъм+
  ШРИФТ
 
 
 

ИЗПИТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК 
Аграрен университет обявява две дати за провеждане на изпит по английски език за студентите, които кандидатстват за мобилност по програмат Еразъм+:
30 ноември от 12 ч. в Департамента за езикова подготовка
и
14 декември от 12 ч. в Департамента за езикова подготовка
 
Студентите, които се нуждаят от допълнителна подготовка по английски език, могат да се включат в 10-часов кратък курс, който ще се проведе на 4, 5 и 12 декември 2017 г. За повече информация: Илияна Матанска, ДЕПС 
 
2017-2018 АКАДЕМИЧНА ГОДИНА 
 
 
 
Кандидатури за Еразъм+ обучение/практика в университети или научноизследователски институти за втори семестър на 2017-2018 академична година се приемат от 18 септември до 20 ноември 2017 г. 
______________________________________________________________
 
 
За информация, моля заповядайте в офис Еразъм към Международен отдел, първи етаж, Ректорат между 10 и 12 ч.  
Препоръчително е преди да задатете въпросите си да се запознаете с информацията за програма Еразъм+ на сайта на Аграрен университет. 
 
_______________________________________________________________
 
ИНТЕРВЮ ЗА ПРАКТИКА В СЕЛСКОСТОПАНСКА ФЕРМА ХЕЙГРОУВ

На 21 ноември 2017 г. от 10,00 ч. представители на селскостопанска ферма Хейгроув - Великобритания ще проведат интервю със студенти от АУ за провеждане на летен стаж. Студентите, които желаят да се явят на интервюто трябва предварително да се регистрират онлайн в сайта на Хейгроув на следния адрес:

http://www.haygrove.com/recruitment/agri/

Внимание! До интервюто няма да бъдат допуснати студенти, които не са получили имейл с потвърждение от Хейгроув!

Одобрените студенти могат да кандидатстват за мобилност с цел практика по програма Еразъм.

Кандидатстването за Еразъм практика в хотели, в селскостопанска ферма Хейгроув и в други фирми стартира на 22 ноември 2017 г. Документи ще се приемат до  28 февруари 2018 г.

 
Кандидатурата няма да бъде приета без приложените документи към нея, които се подават офис Еразъм към Международен отдел, Ректорат, първи етаж, от 10 до 12 ч. в петдневен срок от подаване на онлайн кандидатурата:
 

1. Уверение за средния успех от началото на обученето в Аграрен университет до момента на кандидатстване. Минималният успех, който ви дава право да се класирате за мобилност е Добър 4.

2. Документ от проведен изпит по езика, на който ще се проведе обучението или практиката. Изпитите се провеждат в Департамента за езикова подготовка в Аграрен университет и се обявяват текущо. Ако в дипломата за средно образование имате повече от 800 ч. хорариум по езика, на който ще се обучавате или провеждате практиката, не е необходомито да се явявате на изпит. Езиковата компетентност може да удостоверите и с международно признат сертификат.

3. Автобиография на български език.

Може да ползвате образеца на Europass автобиография. Автобиография на български език, на английски език, и инструкции за попълване на автобиографията

 

Приемащите университети имат крайни срокове за кандидатстване /обявени в списъка с мобилностите/. Когато изберете институция, за която кандидатствате, се съобразете с крайния срок за кандидатстване към институцията, съответно за първи или втори семестър. Например, в случай че кандидатствате през декември за обучение в университет за втори семестър на 2017-2018 г., независимо че сте подали кандидатура в Аграрен университет, селектиран сте от университетска комисия и мястото е свободно, няма да можете да кандидатствате към университета, ако сте изпуснали крайния срок на приемащата институция.

  

 

  
2016-2017 АКАДЕМИЧНА ГОДИНА

Мобилности с цел обучение 2016-2017 

Мобилности с цел практика 2016-2017

Критерии за селекция

Финансиране 

__________________________________________________________________

 

Полезни връзки: 

Erasmus Agricultural University – Plovdiv - отворена група, предназначена за всички, които се интересуват от програмата. В групата ще бъде публикувана актуална информация за възможности за мобилности, срокове за кандидатстване и друга полезна информация. Надяваме се чрез групата да може да се свържете с колеги, които вече са провели мобилност в институцията, в която вие възнамерявате да се обучавате или да провеждате практика. Добре дошли са и студентите, желаещи да съдействат на чуждестранни студенти, които се интересуват от обучение или вече са приети за обучение в Аграрен университет. 

Аграрен университет – одобрени студенти програма Еразъм е затворена група само за студентите, които вече са одобрени за провеждане на мобилност с цел обучение или практика.

Eurasmus - detailed guide for any Erasmus destination all over Europe, including university information, city tips and relevant information such as transportation, nightlife, hospitals, emergency phone numbers. 

In the website you will be able to apply to internships and student jobs in every kind of field all over Europe! We have more than 2000 companies registered with 3000 vacancies!

 

За АУ | Ръководство | Факултети | Катедри | Центрове и Звена | Администрация | Учебна дейност | Кандидат студенти | Линкове | Ел. Поща | За Контакти

© 2008-2017 Аграрен Университет Пловдив. Всички права запазени.

Сътворено от За Вас