Национален младежки форум - „НАУКА, ТЕХНОЛОГИИ, ИНОВАЦИИ, БИЗНЕС”

Национален младежки форум - „НАУКА, ТЕХНОЛОГИИ, ИНОВАЦИИ, БИЗНЕС” 05.02.2019

Национален младежки форум - „НАУКА, ТЕХНОЛОГИИ, ИНОВАЦИИ, БИЗНЕС”

за млади научни работници и специалисти, докторанти и студенти
30 - 31 май 2019 година
в Пловдив,
в Дома на науката и техниката,
ул. „Гладстон“ № 1

ТЕМАТИЧНИ НАПРАВЛЕНИЯ:

  • Транспортна техника и технологии.
  • Авиационна техника и технологии.
  • Двигатели с вътрешно горене и силови уредби.
  • Корабостроене, корабни машини и механизми.
  • Корабоводене и корабоплаване.
  • Експлоатация на флота и пристанищата.
  • Логистика.
  • Машиностроителни материали и технологии за получаването им.
  • Машиностроителна техника и технологии.
  • Машиностроене и уредостроене.
  • Химическо и хранително машиностроене.
  • Машини и апарати за хранително-вкусовата и биотехнологичната промишленост.
  • Опаковки и дизайн.
  • Топлотехника.
  • Мехатроника.
  • Полиграфия.
  • Автоматика, информационна и управляваща техника.
  • Компютърни системи и технологии.
  • Информационни технологии.
  • Електротехника.
  • Електроника.
  • Оптоелектронна и лазерна техника.
  • Енергетика. Ефективно използване на енергията в икономиката и бита.
  • ВЕИ.
  • Аграрно инженерство.
  • Зооинженерство.
  • Полевъдство.
  • Лозаро-градинарство.
  • Биотехнологии. Растителни биотехнологии.
  • Декоративно градинарство и озеленяване.
  • Тропично и субтропично земеделие.
  • Растителна защита.
  • Управление на регионалното развитие.
  • Индустриален мениджмънт.
  • Индустриален бизнес и предприемачество.
  • Аграрна икономика.
  • Бизнес икономика.
  • Икономика на хранителната индустрия.
  • Туризъм. Аграрен туризъм.
  • Хотелиерство и ресторантьорство.
  • Храни, хранене и диетика.
  • Кетъринг.
  • Технология на месото и рибата.
  • Контрол и безопасност на храните от животински произход.
  • Технология на млякото и млечните продукти.
  • Технология на продуктите от продове и зеленчуци.
  • Технология на зърнените, хлебните и захарните изделия.
  • Технология на козметиката, маслата и тютюневите изделия.
  • Технология на виното и пивото.
  • Анализ и контрол на хранителни продукти.
  • Химия и микробиология на храните.
  • Екология и опазване на околната среда.

ВАЖНИ СРОКОВЕ
29.03.2019 г. Изпращане на заявките за участие
30.04.2019 г. Изпращане на докладите и заплащане на таксите за правоучастие.

За повече информация, отворете следния файл.