Фирма АЙ Ди Империал ООД търси търговски представител за област Стара Загора

Фирма АЙ Ди Империал ООД търси търговски представител за област Стара Загора 06.07.2018

Фирма „Ай Ди Империал“ ООД е динамично развиваща се водеща компания, фокусирана изцяло към българския фермер и високите изисквания за добив, качество и ефективно производство.

Във връзка с разширяване на дейността си фирмата  търси да назначи търговски представител за района на област Стара Загора, общ. Чирпан.

Профил на позицията:

Ръководите търговската дейност по продажба на ПРЗ, семена и торове. Извършвате директни продажби на предлаганите пестициди, семена и торове. Консултирате при избора на продукти и технологии. Провеждате активна политика относно привличането на нови клиенти. Организирате провеждането на технически срещи, както и извеждането на полски опити.

Изисквания:

Висше образование - агрономическо образование е предимство, добра комуникативност и организаторски способности, шофьорска книжка. За успешно справяне на длъжността се изискват чести пътувания до клиентите, отговорност и способност за работа в екип.

Ние предлагаме:

Трудов договор с твърдо месечно възнаграждение плюс процент от продажбите. Годишни бонуси в пряка връзка с постигнатите резултати. Годишно обучение и възможност за развитие в кариерата, работа в динамична среда и мотивиран екип от професионалисти.

Необходими документи:

Автобиография и актуална снимка, които може да изпращате на e-mail: rpopova@idimperial.com.