Стажантски позиции и работни места в Интерагри

Стажантски позиции и работни места в Интерагри 01.07.2019

Интерагри наброява повече от 85 души. В стремежа си да изгради приятелска атмосфера и партньорски отношения в екипа, взаимоотношeнията в компанията са основани на взаимен респект, доверие и открита комуникация. 

Интерагри България демонстрира желание за непрекъснато развитие на хората в компанията, като отчита индивидуалните потребности на всеки, така че да се чувства на мястото си, както и да има реален принос към успеха и развитието на компанията. Компанията е социално ангажирана, като сътрудничи с редица училища и университети в страната, с цел развитие на потенциала на младите хора в България.

Свободни позиции

Сервизен техник - гр. Пловдив
Сервизен техник - гр. Стара Загора
Сервизен техник - гр. Добрич
Сервизен техник - гр. Силистра
Сервизен техник - гр. Враца
Сервизен техник - гр. Русе

ОТВОРЕНИ СТАЖАНТСКИ ПОЗИЦИИ

Стажант в Отдел "Сервиз и резервни части“

Изисквания към кандидатите:

  • Кандидатите трябва да са навършили 18 г.
  • Да имат интереси в областта на сервизна дейност и обслужване, строителство и земеделие
  • Да имат желание да учат и да се развиват
  • Да имат познания по английски

Какво представлява стажът?
 
Всеки Стажант има свой ментор – Старши Сервизен специалист, към когото ще бъде прикрепен за времето на стажантската програма, през което ще има възможността да се запознае с бизнеса в реална работна среда, като подпомага сервизната дейност и в същото време придобива, както практически умения, така и теоретични познания за технологиите и машините. Менторът има ангажимента да осигури ползотворна работна среда, като следи за изпълнението на възложените индивидуални задачи.
 
Работното време е гъвкаво, съобразени с учебния график на студента. Стажът е платен.
 
В случай че проявявате интерес, можете да изпратите автобиографията си с кратка мотивация, която да отговаря на въпроса „Защо искам да започна стаж в Интерагри България?“ на е-mail: trainee@interagribg.com