66th International conference FOOD SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY - 2019
UNIVERSITY OF FOOD TECHNOLOGIES - PLOVDIV
October 11 - 12, 2019 Plovdiv, Bulgaria
UNIVERSITY OF FOOD TECHNOLOGIES - PLOVDIV
October 11 - 12, 2019 Plovdiv, Bulgaria
Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в работата на международната научна конференция „Растителното разнообразие: социокултурни измерения и интердисциплинарни проекции”. Във фокуса на вниманието на организаторите са динамичните взаимни връзки и влияния човек – растения, ролята на растенията за формирането и поддържането на екзистенциална база, социални отношения и културни ценности и символи, както и ролята на човека, неговите културни и икономически ориентации и практики за трансформациите в растителния свят.
This Summer School is the first of a series which is organized in the frame of the strategic cooperation between the Karlsruhe Institute of Technology (KIT) and the Aristotle University of Thessaloniki (AUTh).
Международна научна конференция: "Съвременната селекция и агротехника на полски култури – иновативни решения и перспективи" , 5-6 юни 2019 г., парк-хотел „Изида" – гр. Добрич
ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ЗА ВТОРА поредна година НА ОПИТНИТЕ ПОЛЕТА НА АГРАРНИЯ УНИВЕРСИТЕТ - ПЛОВДИВ В ПЕРИОДА 30 МАЙ- 1 ЮНИ 2019 г.
Първият национален Фестивал на пешеходеца обединява идеята за здраве, активен спорт, движение и здравословно хранене с мотото на МУ-Пловдив "Посветени на хуманността".