Life at the AU

Равносметка за изпълнените дейности по Работните пакети на Компонент 1 „Климатични промени, екосистемни услуги и хранителни системи” от ННП-Храни

Равносметка за изпълнените дейности по Работните пакети на Компонент 1 „Климатични промени, екосистемни услуги и хранителни системи” от ННП-Храни

Екип от общо над 130 учени и експерти вече трета година изпълнява дейности по Компонент 1 на Националната научна програма „Здравословни храни за силна биоикономика и качество на живот“ (ННП-Храни).

Department for Languages and Sport organized language practice with the international students in the Preparatory course

Department for Languages and Sport organized language practice with the international students in the Preparatory course

Студентите посетиха културни и исторически забележителности в Бургас и Несебър. 

Бюлетин на Център за оценка на риска по хранителната верига

Бюлетин на Център за оценка на риска по хранителната верига

Най-актуалните и интересни факти в областта на оценката на риска.

Strength2Food Final Conference launches ‘Sustainable Food Choices’ open online course as it unveils 5-year research and innovation project results

Strength2Food Final Conference launches ‘Sustainable Food Choices’ open online course as it unveils 5-year research and innovation project results

The EU-funded project Strength2Food hosted on May 20 more than 300 stakeholders, including policy makers, practitioners, researchers, representatives of EU institutions, in the immersive digital event organised by the European Food Information Council (EUFIC)

Out-of-classroom practice with the international students

Out-of-classroom practice with the international students

This year the Language Department is training students from Greece, Mongolia and Venezuela.