- Учебно-информационен център
- EURAXESS Център за мобилност и кариерно развитие на изследователите
-
Център за международна дейност и връзки с обществеността
- Ръководство и Състав
- Еразъм
- Документи
-
Международни образователни проекти
- Agricultural Policy and Sustainability in Vocational Education
- Training and Orientation for Multifunctional Agriculture enTrepreneurial Opportunities – eTOMATO
- Good teaching practices in experiential learning for effective education in embedded food systems (GOODFOOD)
- New Professional Diploma in Plant Clinic and Phytosanitary Technologies/PRO-DPCP
- Innovative training for sustainable shepherds - EU4SHEPHERDS
- BOOST – „Ускоряване на агробизнеса и създаване на мрежи от цифрови хъбове чрез програма за модерно обучение по устойчиво прецизно земеделие“
- Научноизследователски проекти
- Проекти по оперативни програми
- Членство в организации
- Двустранни споразумения
- Център за кариерно развитие и връзки с бизнеса
- Център за продължаващо обучение
- Център за иновативни образователни технологии
- Център за информационни технологии
- Център за дистанционно обучение
- Агроекологичен център
- Център за научни изследвания, трансфер на технологии и защита на интелектуалната собственост
- Демонстрационна зона на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа
- Академично издателство
- Учебно-опитна и внедрителска база
- Учебно-опитна винарска изба
- Ботаническа градина
- Център за биологично изпитване
- Център за интегрирано управление на болестите по растенията
- Лабораторен комплекс на АУ
Календар
- Събития по случай 75-я юбилей на АУ
Бяло вино
THE UNIVERSITY white
Виното е получено чрез купажиране на сортовете Шардоне и Совиньон блан. Цветът е сламеножълт с леки зеленикави оттенъци. Носът е деликатен, с приятен финес, с акцент на зелена ябълка, праскова и леки тревисти нотки. Вкусът е свеж, лек, а финалът е с нежен плодов послевкус.