- Учебно-информационен център
- EURAXESS Център за мобилност и кариерно развитие на изследователите
- 
                    Център за международна дейност и връзки с обществеността   
                                            - Ръководство и Състав
- Еразъм
- Документи
- 
                    Международни образователни проекти   
                                            - The FarmForward Project: Sustainable and Transformative Strategies for Climate-Resilient Agriculture in VET
- Agricultural Policy and Sustainability in Vocational Education
- Training and Orientation for Multifunctional Agriculture enTrepreneurial Opportunities – eTOMATO
- Good teaching practices in experiential learning for effective education in embedded food systems (GOODFOOD)
- New Professional Diploma in Plant Clinic and Phytosanitary Technologies/PRO-DPCP
- Innovative training for sustainable shepherds - EU4SHEPHERDS
- BOOST – „Ускоряване на агробизнеса и създаване на мрежи от цифрови хъбове чрез програма за модерно обучение по устойчиво прецизно земеделие“
 
- Научноизследователски проекти
- Проекти по оперативни програми
- Членство в организации
- Двустранни споразумения
 
- Център за кариерно развитие и връзки с бизнеса
- Център за продължаващо обучение
- Център за подпомагане на хора със специални образователни потребности
- Център за иновативни образователни технологии
- Център за информационни технологии
- Център за дистанционно обучение
- Агроекологичен център
- Център за научни изследвания, трансфер на технологии и защита на интелектуалната собственост
- Демонстрационна зона на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа
- Академично издателство
- Учебно-опитна и внедрителска база
- Учебно-опитна винарска изба
- Ботаническа градина
- Център за биологично изпитване
- Център за интегрирано управление на болестите по растенията
- Лабораторен комплекс на АУ
Календар
 - Събития по случай 80-я юбилей на АУ
 - Събития по случай 80-я юбилей на АУ
Винени дегустации
Пакет VIP – Включващ разходка из избата с технолог, разглеждане на лозовите масиви и дегустация на 5 вина – 30 лева /на човек/ с ДДС. Общо време 50 мин. Минимална група 7 човека.
Предоставяне залата за дегустация /капацитет 18 човека/ за провеждане на дегустации, семинари и презентации /без ангажимент на служители на УОВИ/ - 50 лева/час с ДДС .














 
       
      