Животът в Аграрен университет- Пловдив

Аграрен университет – Пловдив е бенефициент по подмярка 1.1 „Професионално обучение и придобиване на умения“

Аграрен университет – Пловдив е бенефициент по подмярка 1.1 „Професионално обучение и придобиване на умения“

Аграрен университет – Пловдив е бенефициент по подмярка 1.1 „Професионално обучение и придобиване на умения“ от мярка 1 „Трансфер на знания и действия за осведомяване“ от ПРСР 2014-2020 г с проект № BG06RDNP001-1.001-0029.

Аграрен университет – Пловдив с представяне във фестивала „Пловдив – древен и вечен“.

Аграрен университет – Пловдив с представяне във фестивала „Пловдив – древен и вечен“.

Събитието се проведе на 28 май в парк „Лаута“ и в него взеха участие  Еразъм студенти от Украйна, Молдова, Чехия, Турция и Испания. 

Аграрният университет – Пловдив отбеляза 24 май с тържество в парка

Аграрният университет – Пловдив отбеляза 24 май с тържество в парка

За поредна година вълнуващият български празник се сля с друга вече традиционна инициатива „Аграрен университет – Пловдив – Букет от националности“ – празник на многообразието от култури на различните националности на чуждестранните студенти, обучаващи се в нашия университет. 

Официално дарение от фирма Claas за обучение на студенти

Официално дарение от фирма Claas за обучение на студенти

Ректорът на Аграрен университет – Пловдив – проф. Христина Янчева и г-н Фин Петерсон – ръководител обслужване на клиенти Claas, официално откриха демонстрационен вършачен механизъм от комбайн с APS система

Challenge Lab 2022 в Аграрен университет - Пловдив

Challenge Lab 2022 в Аграрен университет - Пловдив

За втора поредна година Аграрният университет – Пловдив и Клийнтех България, които са Хъб мениджър на EIT Food за България, организират състезание на студенти Challenge Labs за решаване на казуси от агро-хранителния сектор в България.

В Агарен университет- Пловдив се проведе национална кръгла маса на тема „Устойчив винен туризъм в контекста на Зелената сделка”

В Агарен университет- Пловдив се проведе национална кръгла маса на тема „Устойчив винен туризъм в контекста на Зелената сделка”

Организирана от  Катедра „Туризъм“ на университета