Предстоящи събития

Ден на кариерата в Аграрен университет

Ден на кариерата в Аграрен университет

На 14 април 2022 г., от 10:30 до 13:00 часа каним в Аграрен университет - Пловдив работодателски организации и компании да представят своите стажантски програми и свободни работни позиции.

Хайкад Инфотех  и Аграрен Университет - Пловдив продължават да заздравяват връзките между бизнеса и университетите

Хайкад Инфотех и Аграрен Университет - Пловдив продължават да заздравяват връзките между бизнеса и университетите

На 11.03.2022 заедно със студенти ще посетим една от водещите машиностроителни фирми в Пловдив. Във Фул Инженеринг студентите ще се запознаят как се разработва инструментална екипировка за едни от водещите международни компании в света.


Информационна среща EURAXESS

Информационна среща EURAXESS

На 5 април 2022 г. в Първа Аудитория на Факултета по агрономство на Аграрен университет – Пловдив от 13:00 часа ще се проведе първата информационна среща във връзка с включването ни в глобалната паневропейска мрежа за мобилност -  EURAXESS.

Временен достъп до електронни книги и списания на издателство Bentham Science

Временен достъп до електронни книги и списания на издателство Bentham Science

От 1 март до 31 май 2022 г. Библиотеката на Аграрен университет - Пловдив чрез Български информационен консорциум предоставя временен достъп до списания и книги на издателство Bentham Science

Министерството на образованието и науката и тази година ще връчи годишни награди „Питагор“ 2022 г.

Министерството на образованието и науката и тази година ще връчи годишни награди „Питагор“ 2022 г.

В зависимост от категорията, за която подават документи, кандидатите трябва да представят обща справка за научните си резултати с акцент върху последните 5 години от 2019г. за категория за утвърден учен и последните 3 години от 2019г., за категория за млад учен. 

Information Session - EIT Food Business Creation programmes

Information Session - EIT Food Business Creation programmes

EIT Food supports entrepreneurs across Europe, driving innovation to meet the big food challenges we face, to create a healthier, more trusted and sustainable food system.