
Онлайн обучителни курсове на EIT Food
Курсовете са насочени към студенти, професионалисти, предприемачи и институции
Курсовете са насочени към студенти, професионалисти, предприемачи и институции
Тази година, през месец август се проведе XІI-та конференция (XII Conference of Agronomy Students, Faculty of Agronomy, 2021), в която участваха студенти от България, Сърбия, Украйна, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Северна Македония и Румъния.
За пореден път наши мотивирани студенти се изявиха достойно и доказаха, че качественото обучение в АУ им дава самочувствие на международните форуми.
На 12-14 октомври 2023 г. Регионална агенция за предприемачество и иновации - Варна (РАПИВ) организира в сътрудничество с Икономически университет – Варна EIT Food Challenge Lab 2023 България
Церемонията ще се състои на 11 септември 2023г, в Аулата на университета, от 10:30 часа
Аграрен университет – Пловдив, в рамките на договор, сключен с Министерство на земеделието и храните на Република България, предлага на обществено обсъждане на проект на Национална програма за действие за принос към изпълнение на целите на Стратегията „От фермата до трапезата“ до 2030 год.
В периода 13.07– 23.07.2023 г. в село Мелле, Италия се проведе летен интензивен курс по традиционни местни храни и къси хранителни вериги