Животът в Аграрен университет- Пловдив

Онлайн обучителни курсове на EIT Food

Онлайн обучителни курсове на EIT Food

Курсовете са насочени към студенти, професионалисти, предприемачи и институции

Студенти от Aграрен университет на конференция в гр. Чачак, Сърбия

Студенти от Aграрен университет на конференция в гр. Чачак, Сърбия

Тази година, през месец август се проведе XІI-та конференция (XII Conference of Agronomy Students, Faculty of Agronomy, 2021), в която участваха студенти от България, Сърбия, Украйна, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Северна Македония и Румъния. 

За пореден път наши мотивирани студенти се изявиха достойно и доказаха, че качественото обучение в АУ им дава самочувствие на международните форуми.

EIT Food Challenge Lab 2023 България - отворено за кандидатстване

EIT Food Challenge Lab 2023 България - отворено за кандидатстване

На 12-14 октомври 2023 г. Регионална агенция за предприемачество и иновации - Варна (РАПИВ) организира в сътрудничество с Икономически университет – Варна EIT Food Challenge Lab 2023 България

Официално откриване на учебната 2023/2024 година

Официално откриване на учебната 2023/2024 година

Церемонията ще се състои на 11 септември 2023г, в Аулата на университета, от 10:30 часа

Проект на Национална програма за действие за принос към изпълнение на целите на Стратегията „От фермата до трапезата“ до 2030 год.

Проект на Национална програма за действие за принос към изпълнение на целите на Стратегията „От фермата до трапезата“ до 2030 год.

Аграрен университет – Пловдив, в рамките на договор, сключен с Министерство на земеделието и храните на Република България, предлага на обществено обсъждане на проект на Национална програма за действие за принос към изпълнение на целите на Стратегията „От фермата до трапезата“ до 2030 год. 

Студенти на Аграрен университет участваха в интензивен летен курс в Италия

Студенти на Аграрен университет участваха в интензивен летен курс в Италия

В периода 13.07– 23.07.2023 г. в село Мелле, Италия се проведе летен интензивен курс по традиционни местни храни и къси хранителни вериги