Животът в Аграрен университет- Пловдив

Делегация от Университета в  Джангсу посети АУ

Делегация от Университета в Джангсу посети АУ

На 18 юли Аграрен университет – Пловдив бе посетен от китайска делегация, водена от професор Йан Ксиаохонг – президент на Университета в  Джангсу.  

I-во класиране

I-во класиране

Първо класиране на приетите кандидат-студенти за учебната 2019/2020 година

Допълнителни  стипендии за редовни докторанти

Допълнителни стипендии за редовни докторанти

С постановление на МС 105/02.05.2019 на Аграрен Университет-Пловдив са предоставени 8624 лв. за допълнителни стипендии за редовните докторанти. 

Студенти посетиха земеделското стопанство на Агримат БГ ЕООД

Студенти посетиха земеделското стопанство на Агримат БГ ЕООД

На 15 май и 19 юни 2019 г. група  студенти  от бакалавърски  и магистърски курсове   специалност „Растителна защита“ и „Агрономство“, заедно с преподаватели от АУ посетиха земеделското стопанство на Александър Китев  - фирма „Агримат БГ“ ЕООД в района на София и Ихтиман.

Покана от Фонд научни изследвания

Покана от Фонд научни изследвания

ФОНД НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ публикува актуална покана към учени за членове на Временни научно-експертни комисии, Постоянна научно-експертна комисия по двустранно и международно сътрудничество или като оценители.

Посещение на делегация от Китай в Аграрен университет – Пловдив

Посещение на делегация от Китай в Аграрен университет – Пловдив

На 29 юни Аграрен университет – Пловдив бе посетен от китайска делегация от Института за научна и техническа информация на Китай, водена от г-жа Жао Жиюн – директор и професор в Института, с участието на г-жа Гай Хонгбо – аташе „Наука и технологии“ в посолството на КНР, г-н Гуо Деженг и г-жа Гао Фанг -  – доценти в  Института за научна и техническа информация на Китай.