
EIT FOOD - Възможности за кандидатстване
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted.
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted.
The program is implemented by EIT Food, a consortium including European companies, research institutes, and universities, organized as part of the European Institute of Innovation and Technology (EIT), part of the European Commission.
Занятията за студентите в задочна форма на обучение, с изключение на студентите от Факултета по икономика, през І-ви семестър на учебната 2021-2022 година, ще се извеждат хибридно.
На 20 декември на тържествена церемония бяха връчени отличията на университетите.
Аграрният университет успешно дипломира 502 абсолвенти, от които 295 завършили образователно-квалификационна степен „бакалавър“ и 207 – ОКС „магистър“.
На 13 декември 14 деца от Пловдив, придружавани от техните родители, участваха в засаждането на зеленчуци в една от оранжериите в двора на Аграрния университет.