68-ма НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ С МЕЖДУНАРОДНО УЧАСТИЕ „ХРАНИТЕЛНА НАУКА,ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИИ"

ТЕМАТИЧНИ НАПРАВЛЕНИЯ
1. Хранителна наука и технология
Секция „Технология на храните“
Секция „Храни, хранене и диететика“
Секция „Технология на напитките”
Секция „Технология на тютюневите изделия, парфюмерията и козметиката”
Секция „Качество и безопасност на храните”
2. Хранителна химия, микробиология и биотехнология
Секция „Хранителна химия и микробиология”
Секция „Хранителни биотехнологии и нанотехнологии”
Секция „Анализ и контрол на хранителни продукти”
Секция „Екология на ХВП и биотехнологичната промишленост”
3. Техника и процесен инженеринг
Секция „Приложна математика и статистика”
Секция „Приложна физика”
Секция „Техническа механика в ХВП и биотехнологичната промишленост”
Секция „Процеси и апарати за ХВП и биотехнологичната промишленост”
Секция „Машини и апарати за ХВП и биотехнологичната промишленост”
Секция „Енергетика и енергийна ефективност на ХВП и биотехнологичната промишленост”
Секция „Автоматизация на процесите в ХВП и биотехнологичната промишленост”
Секция „Електроника и електротехника, приложими в ХВП и биотехнологичната промишленост”
Секция „Компютърни системи и технологии в ХВП и биотехнологичната промишленост”
4. Кетъринг, туризъм, икономика и лингвистика
Секция „Кетъринг”
Секция „Туризъм”
Секция „Икономика на ХВП и биотехнологичната промишленост”
Секция „Индустриален мениджмънт на ХВП и биотехнологичната промишленост”
Секция „Лингвистика и обучение”
РАБОТНИ ЕЗИЦИ: български, английски и руски език
За повече информация, натиснете тук.