Новини

Алиансът UNIgreen проведе своята първа годишна работна среща в Алмерия

Алиансът UNIgreen проведе своята първа годишна работна среща в Алмерия

Университетът в Алмерия, Испания посрещна повече от 100 професионалисти, част от Алианса

Онлайн обучение „Значимост на доказателствата и методология на систематичния литературен преглед в сферата на оценката на риска от химикали“

Онлайн обучение „Значимост на доказателствата и методология на систематичния литературен преглед в сферата на оценката на риска от химикали“

Покана за онлайн обучение на тема: „Значимост на доказателствата и методология на систематичния литературен преглед в сферата на оценката на риска от химикали“. Организира се от Каролинския институт (Швеция).

Обучението ще се проведе онлайн от 12 до 16 февруари 2024 г.

 

Честит Ден на народните будители!

Честит Ден на народните будители!

На 1-ви ноември България чества делото на българските просветители, книжовници и революционери!

Поздравителен адрес от Европейската комисия до Аграрен университет - Пловдив

Поздравителен адрес от Европейската комисия до Аграрен университет - Пловдив

Поздравителен адрес от д-р Джон Бел, директор на дирекция "Healthy Planet" към Европейската комисия и Доктор хонорис кауза на Аграрен университет - Пловдив.

Успешно се проведе Седмица на биоикономиката в Аграрен университет- Пловдив

Успешно се проведе Седмица на биоикономиката в Аграрен университет- Пловдив

В дните от 9 до 13 октомври се състояха редица събития и уъркшопи на тема биоикономика и устойчиви агро-хранителни системи

Аграрен университет- Пловдив взе участие на конференция на високо равнище EIT Food "Бъдещето на храните" в Брюксел

Аграрен университет- Пловдив взе участие на конференция на високо равнище EIT Food "Бъдещето на храните" в Брюксел

На 26 октомври в Брюксел бе проведена конференция на високо равнище на EIT Food "Бъдещето на храните". Аграрен университет- Пловдив бе представен от заместник-ректора по научна и проектна дейност проф. д-р Владислав Попов. Университетът е официалният български представител за България на Европейския институт за иновации и технологии в храните EIT Food.