Програма Еразъм+

Еразъм студенти на посещение в розоварната в Крън

Еразъм студенти на посещение в розоварната в Крън

Студенти, обучаващи се по програма Еразъм+ в Аграрния университет – Пловдив и техните преподаватели проф. д-р Виолета Дириманова и проф. д-р Нуреттин Тахсин  посетиха розоворната в гр. Крън, Община Казанлък.

Посещение на Еразъм студенти в експерименталната винарска изба на АУ

Посещение на Еразъм студенти в експерименталната винарска изба на АУ

На 8 май 2025 г. Еразъм студентите посетиха винарската изба на университета, която е построена в далечната 1969 г. Тя е единствената изба в България за микровинификация с експериментален характер и една от 28-те изби в света, които са собственост на университет. Във винарната се съхраняват вина от над 50 сорта грозде и разполага с една от най-големите колекции енотечни вина на различна възраст. 

ЕКИП ОТ АГРАРНИЯ УНИВЕРСИТЕТ УЧАСТВА НА МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ В ЛИЕЖ

ЕКИП ОТ АГРАРНИЯ УНИВЕРСИТЕТ УЧАСТВА НА МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ В ЛИЕЖ

Аграрния университет бе представен от старши преподавател д-р Ангел Маринов и старши преподавател Емилия Койчева (ДЕПС), както и от студентката в ОКС „Магистър“ Таня Павлова, специалност „Управление на туризма“. 

Гост-преподавател по програма Еразъм+ изведе лекции

Гост-преподавател по програма Еразъм+ изведе лекции

Ас. д-р Пелин Акън от Cankiri Karatekin University - Турция изведе лекции на тема "Machine learning classification algorithms - Naive Bayes algorithm and Random Forests algorithm" като част от посещението й по програма Еразъм+.

Еразъм+ мобилност за студенти в BIP "The alien species in forest ecology"

Еразъм+ мобилност за студенти в BIP "The alien species in forest ecology"

Обявяваме 3 мобилности за студенти за участие в Blended Intensive Programme (BIP) "“The alien species in forest ecology” във Warsaw University of Life Sciences - Полша.

Еразъм+ мобилност за магистри в BIP "Food Productions: Scientific and Practical Approaches"

Еразъм+ мобилност за магистри в BIP "Food Productions: Scientific and Practical Approaches"

Обявяваме 3 мобилности за магистри за участие в Blended Intensive Programme (BIP) "Food Productions: Scientific and Practical Approaches"